Skip to content

Yritykset

Teemme yhteistyötä yritysten kanssa, ketkä tarjoavat kestäviä ja energiatehokkaita ratkaisuja uudisrakentamiseen. Rakennamme Kevätmessuille 2024 energiatalon, jossa on mukana yli 15 yritystä. Tavoitteenamme on rakentaa energiataloja 50 päivässä mahdollisimman edulliseen hintaan. 

EcoPanel

EcoPanel on olkilevyjen ja -eristeiden jälleenmyyjä Suomessa. Tavoitteenamme on kehittää vähähiilisiä rakenneratkaisuja uudisrakennukseen ja pyrkiä kohti kestävämpää rakennusalaa. 

Myymämme olkilevy on hyvin lämpöävaraava ja energiatehokas rakennuslevy seiniin, kattoihin ja lattioihin. 

Tenter

Tavoitteemme on olla Baltian maiden paras puurakenteiden suunnittelussa ja valmistuksessa asiakkaillemme.

Suunnittelemamme puurakenteet ovat kauniita ja helposti käsiteltäviä, ympäristöystävällisiä ja turvallisia – tämä on meidän tapamme tehdä maailmasta parempi paikka. 

Solarstone

Solarstone tarjoaa kestäviä ja toimivia aurinkoteknologiaratkaisuja kattoihin. Ratkaisumme integroivat modernin aurinkoteknologian suoraan talon kattorakenteeseen, joka on tyylikäs ja säästää energiakustannuksia. 

Agatark

Agatark on helppokäyttöinen ja älykäs sähköpaneeli, joka räätälöidään jo ennen käyttöönottoa asiakkaan kotia varten. Moderneista sähköpaneeleista on nopeasti tulossa standardi nykykodeissa.

Paneeli sisältää kodinohjausjärjestelmän JustSmart, jota ohjataan mobiilisovelluksella. 

Kinbass

Kinbass on vuonna 2000 perustettu yritys, joka rakentaa ja huoltaa uima-altaita, poreammeita sekä suihkulähteitä. Toteutamme laajamittaisia uima-altaiden rakennusprojekteja alusta loppuun saakka. 

LVI-Step

LVI-Step –yritys tarjoaa laadukkaita lämmitys-, vesi- ja ilmanvaihtotöitä ja täyttää vaativimpienkin asiakkaiden toiveet. 

Meistri

Meistri on kalkki- ja savipohjaisten laastien, täyteaineiden sekä luonnonmaalien valmistaja ja kehittäjä. Yritys erikoistuu luonnonmukaisiin ja perinteisiin rakennusmateriaaleihin sekä näiden materiaalien viimeistelyyn. 

Laveo

Laveo on modernien keittiöhanojen, suihkujen sekä graniittipesualtaiden valmistaja. 

Werrowool

WERROWOOL on Viron johtava selluloosavillan myyjä, jonka arvioidaan omistavan yli 50 % Viron markkinoista. Selluloosavilla on ekologinen vaihtoehto talojen eristemateriaaliksi. 

Vuoteen 2011 asti toimme selluloosavillaa Latviasta ja Suomesta, jonka jälkeen tuotanto siirtyi kokonaan Viroon.  

Kärg

KÄRG on olkilevystä rakennettujen minimökkien ja saunojen valmistaja. KÄRG-premiumtuotteet voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeet huomioon ottaen. 

Cedral

Kuitusementtinen Cedral ulkoverhouspaneeli on helposti asennettava ja vähäistä huoltoa vaativa nykyaikainen julkisivumateriaali. Cedral-tuotemerkin tunnetut ulkoverhouspaneelit jäljittelevät ulkonäöltään puuta, mutta ovat ominaisuuksiltaan täysin erilaista materiaalia.

Kuitusementti on aineosien yksinkertainen yhdistelmä, sen koostumukseen kuuluvat sementti, hiekka, selluloosa- sekä tekstiilikuidut ja vesi. 

Eternit

Eternit erikoistuu kuitusementistä valmistettuihin kattolevyihin. Eternit-nimestä on jopa tullut yleistermi kuitusementtilevyille kaikkialla Euroopassa, ja kuitusementti on edelleen suositeltu vaihtoehto maatalousalan kattoihin. 

DreamFire

Monikäyttöinen ulkokeittiö yhdessä grillissä. Keraaminen Dreamfire-grilli tekee vaikutuksen kaikkiin. Yhdistämällä muinaisen keramiikassa paistamisen taidon nykypäivän tekniikkaan voit olla varma siitä, että jokaisesta ateriasta tulee täydellinen. Tunne itsesi huippukokkina omassa puutarhassasi! 

Skamet

Skamet on teräksestä valmistettujen saunauunien, kuumavesisäiliöiden, vedenlämmittimien ja savuputkien tuotantoon erikoistunut yritys.  

Raadius Arhitektid OÜ

Raadius Arhitektid OÜ on Virossa toimiva arkkitehtiyritys. Suunnittelemme ja kokoamme hankkeita yksityisille, julkisille, liike- ja teollisuusrakennuksille. Lisäksi osaamiseemme kuuluu erikoisosien suunnittelu ja projektinhallinta. 

Raadius-arkkitehtitoimisto on suunnitellut tarjoamamme talomallit mahdollisimman helposti ja nopeasti toteutettavaksi.  

Ota yhteyttä

Nimi *
Sähköposti *
Aihe *
Viesti